Τα δωμάτια

 
 
Τα Evdokia’s Rooms αποτελούνται από δύο συγκροτήματα, στο Λιβάδι και στη Χώρα αντίστοιχα. Κάθε συγκρότημα έχει δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα με σεβασμό στην παράδοση αλλά και στις ανάγκες των επισκεπτών.
 
Τα δωμάτια στην Χώρα βρίσκονται στο πιο κεντρικό σημείο του χωριού, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία, τον σταθμό του λεωφορείου και τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης. Απαρτίζεται από τρία δίκλινα δωμάτια με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, κουζινάκι, ψυγείο, τηλεόραση, air condition και ανεμιστήρα.
 
 
 
 
Τα δωμάτια στο Λιβάδι βρίσκονται σε καταπράσινο κτήμα γεμάτο λουλούδια και δέντρα. Σε απόσταση λίγων μέτρων από τα δωμάτια υπάρχει στάση λεωφορείου, ενώ απέχουν περίπου 300 μέτρα από τη θάλασσα.
Τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό μπάνιο, βεράντα, ψυγείο, air condition / ανεμιστήρα, τηλεόραση, DVD player και μοιράζονται μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και bbq. Επίσης, τα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση σε μεγάλη αυλή, ενώ διατίθεται δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης σε όλους τους ενοίκους. 
 
 
 
 
 
Το συγκρότημα είναι ιδανικό για παρέες και οικογένειες που αναζητούν ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές. Οι συνεχείς εκπλήξεις της κυρίας Ευδοκίας με παραδοσιακές λιχουδιές θα σας συναρπάσουν και θα σας παρασύρουν σε ένα γευστικό ταξίδι στην Αστυπαλίτικη κουζίνα.
 
  

                 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Copyright © 2015 Evdokia's Rooms, all rights reserved.
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder